Bicicleta BLAZER 2445 pentru un still de viata sanatos

De | 18 iunie, 2015

Bicicleta Blazer 2445 - neagra, otel, aluminiuAsa cum spun in titlu pentru un stil de viata sanatos mersul pe jos si cel cu bicicleta ar trebui sa fie o activitate mult mai importanta pentru noi decat este. Prin aceasta cale salut faptul ca Timisoara a intrat in randul marilor orase Europene pentru faptul ca primaria pune la dispozitie gratuit biciclete pentru cei care nu vor sa astepte tramvaiele sau autobuzele Regiei de Transport din Timisoara si pentru ca zilnic se mai adauga cate un tronson special pentru biciclete chiar daca nu intotdeauna astfel de piste sunt facute cu cap.

Revenind la articol pentru a inlocui cat mai mult din mersul cu masina cu cel pe bicicleta ai nevoie de … o bicicleta iar BLAZER 2445 chiar daca din titlu nu va spune mare lucru este un model acceptabil ca pret perfect atat pentru oras cat si pentru drum mai denivelat („sa nu zic cu gropi”).

Cadrul este realizat din otel (de aici pretul mai mic), cadrele din aluminiu sunt mai scumpe dar mai usoare. Blazer 2445 are o greutate de 16.8 kg . Daca nu va doriti o bicicleta usoara pentru viteza ci una cu geometrie MTB – FS gandita si pentru drum mai accidentat un cadru solid din otel este recomandat.

Suspensia pe fata este integrata in furca DHS, pe spate avem un amortizor pe arc. Jantele sunt duble din aluminiu 36H-24″

Dotari: 

  • Pinion: SHIMANO TOURNEY TZ-20, 6V, 14-28T
  • Schimbator fata: SUNRACE
  • Schimbator spate: SHIMANO TOURNEY TY-21, 6V
  • Manete schimbator: rotative SHIMANO TOURNEY SL-RS35, 3x6V

Vezi magazine care vand online biciclete atat pentru adulti cat si pentru copii la preturi accesibile:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *