HTC anunta 3 smartphone-uri care vor primi actualizare la Android 7.0

De | 4 iulie, 2016

Saptamana trecuta tocmai a fost anuntat oficial numele pentru Android 7.0, Android Nougat (vezi mai multe aici). HTC unul din cei mai vechi parteneri ai Google anunța deja 3 dispozitive care vor primi actualizări la Android 7.0 și reamintește ca orice device va primi timp de 2 ani actualizări la cel mai nou sistem Android (atenție actualizare de la data lansării nu de la data cumpărării)

Cele 3 dispozitive de care vorbeam sunt: HTC 10, HTC One A9 si HTC One M9. Pentru smartphone-uri mai vechi … situația este incerta. Si dacă vreți sa aveți o actualizare și pe ele probabil ca va trebui sa recurgeți la un update neoficial (vezi CyanogenMod)

Vezi preturi la telefoane HTC noi si resigilate aici

Data de lansare oficiala a lui Android 7.0 nu este încă cunoscuta. Update-ul va fi disponibil în săptămânile următoare telefoanelor Nexus apoi după 1,2,3 luni vor începe și producătorii. Dar având în vedere ca HTC va lansa unul din noile modele NEXUS care vor apărea odată cu Android 7.0 ei deja lucrează la adaptarea lui și pe device-urile mai vechi. Ceea ce înseamnă ca update-ul ar putea veni destul de repede după Smartphone-urile Nexus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *