Valori nutriționale pentru pieptul de pui

De | 7 iulie, 2016

Pieptul de pui îl găsim peste tot atât în restaurante cat și în fastfood-uri dar și în meniurile pregătite acasă. O grămadă de nutriționiști recomanda înlocuirea altor tipuri de carne cu pieptul de pui pe considerentul ca este sărac în grăsimi.

Nu sunt nutriționist asa ca nu am sa trag nici o concluzie dar mai jos am sa prezint câteva valori nutriționale pentru pieptul de pui și nu numai.

 

Tip Calorii Proteine Lipide Carbohidrați
Piept de pui cu piele 172 20.9 9.2 0
Piept de pui dezosat 119 22.6 2.6 0

Alte beneficii ale consumului de carne de pui

Carnea de pui este bogata în vitamina B cum ar fi vitamina B6 care ajuta la prevenirea deterioriarii vaselor de sânge.
Seleniu este prezent în carnea de pui și foarte necesar corpului pentru buna funcționare a glandei tiroide
Carnea de pui mai conține fosfor și nianicina.

Pipota de pui9417.72.10

Tip Calorii Proteine Lipide Carbohidrați
Piele de pui 454 20 41 0
Aripi de pui cu piele 205 17 15.2 0
Pulpe de pui fără piele 170 17 11.6 0
Pulpe de pui cu piele 187 18.2 12.1 0
Ficat de pui 116 16.9 4.8 0

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *