Arhiva categorii: Altele

Vrei reducere de 1% la produsele cumparate de pe PC Garage ?

PC Garage - voucher reducereMagazinul PC Garage oferă posibilitatea oricui sa cumpere produse cu o reducere. Tot ce trebuie sa facă este sa știe codul unui voucher de reducere.
Iar acum când Black Friday-ul, Romanesc (reducerile din toată lumea Noiembrie) este în toi încă un procent de 1% reducere nu strica. Nu?

Ok gata cu povestitul. Codul voucherului este XETDNGQI . Tot ce trebuie sa faceți cu el este sa îl introduceți în câmpul pagina coșului de cumpărături.

Sub lista de produse cumpărate vei găsi un link cu textul:

„Ai un voucher sau cupon de reducere? Click aici sa-l introduci”

click pe el, si apoi introdu codul de mai sus.

Spor la cumpărături !!!

Noi produse adaugate in wwwTM shop

Daca ati mai intrat vreodata pe pagina principala al site-ului wwwTM, site de care apartine acest blog ati vazut ca o gramada de produse erau prezentate intr-un comparator de preturi. Prea multe produse erau insiruite, indiferent de calitatea lor.

De astazi au ramas doar produse noi, la care raportul pret/calitate este cel mai grozav.

Gasiti: Tablete, Smartphone-uri, Televizoare, Laptopuri. O atentie deosebita am dat laptopurilor deoarece foarte multa lume nu stiu cum sa aleaga un produs calitativ sfarsind prin a achizitiona un produs de care nu mai sunt multumiti in cateva luni.

De asemenea am adaugat cateva DSLR-uri atat pentru profesionisti cat si pentru incepatori. Produsele vor fi selectate zilnic.

Nu uita de asigurarile obligatorii !!!

Vine sfârșitul de an și pentru cei mai multi dintre noi care avem o mașina vine și vremea sa ne „bucuram” de noile taxe mărite pentru asigurările RCA. Da știu suna cinic ce am spus mai sus dar sa fim serioși oricât de utila e asigurarea parca atunci când trebuie sa o plătești fie ea pe 6 luni fie pe 12 sa o mai vezi și mărita nu este deloc cel mai bun gând.

Asa fie vorba cea mai buna soluție când îți cumperi asigurarea obligatorie este sa apelezi la o soluție online, introduci singur datele (asta e partea ce mai grea) și ai grija sa le introduci ok altfel poți avea neplăceri mai târziu.

Dupa introducerea datelor alegi perioada de 6 sau 12 luni și vezi lista cu firmele de asigurare și preturile lor. Alegi ce iți place (probabil tariful cel mai mic) și gata. Aștepți sa vina curierul la ușă, a doua zi (dacă ești din București probabil ca vei fi vizitat în aceeași zi). Citeste restul articolului

O noua versiune de Windows in 2015

Logo MicrosoftMicrosoft anunța o noua versiune de Windows disponibila in 2015 cu numele de cod Threshold. Ideea este sa unească cele 3 sisteme de operare ale Microsoft, Windows pentru Desktop-uri și tablete, Windows Phone si Xbox.

Acum cîteva zile au mai făcut un anunț prin care anunțau limitarea la 2 sisteme de operare din cele 3 prezente Windows 8/8.1, Windows 8 RT si Windows Phone (probabil prin renunțarea la Windows 8 RT) Citeste restul articolului

Hello world!

Si asa am pornit la drum cu un nou blog, cu articole interesante, cu review-uri si recomandari si o gramada de ghiduri pentru ca tu cel care ne citesti sa fi informat inainte de a cumpara.