Arhiva categorii: Apple

iPad second hand 2 ani garantie la 800 RON

Apple iPad 32 GB second hand / refurbishedMagazinul online Cit Grup, specializat in echipamente second hand si refurbished a pus in vanzare iPad I 32 GB la 800 RON + TVA

Specificatii:

  • Procesor Dual Core, 1 GHz ARM Cortex-A8
  • Memorie 32 GB,
  • Display 9.7 – 1024 × 768
  • Bluetooth 2.1 + EDR
  • Wireless 802.11 b/g/n

Nu este cea mai noua versiune de iPad dar daca doriti calitatea oferite de Apple la un pret mai mult decat rezonabil si 2 ani garantie verifica link-ul de mai jos.

Apple iPad 9.7 inch, 32GB

iPad air disponibil in Romania, vezi caracteristici

iPad Air - review si precomandaiPad Air (sau iPad 5) este noua generație de iPad pusa in vanzare incepand cu 1 Noiembrie 2013 si aducand cateva imbunatatiri hardware fata de vechiul iPad, imbunatatiri ca procesorul Apple A7 pe 64 biti plus coprocesorul M7.

Sistemul de operare IOS preinstalat este IOS7.

Ipad Air este succesorul lui iPad 4 deci vorbim de varianta de 9.7 inch (si nu de un succesor a lui iPad Mini)

Toata lumea stie ce e iPad-ul, cei ineresati de a isi achizitiona o astfel de tableta ar trebui sa stie care sunt diferentele fata de versiunea precedenta iar in continuare am sa incerc sa prezint acest lucru.

Design

iPad Air imprumuta mult din design-ul lui iPad Mini cu colturi mult mai rotunjite si margini in jurul display-ului mai mici. Greutatea este si ea mai mica, nou iPad are o greutate de 469g pentru varianta cu Wi-Fi si de 478g pentru varianta cu Wi-Fi si Cellular.

Grosimea este de 7.5 mm.

Hardware Citeste restul articolului