Arhiva categorii: Asus

Asus Memo Pad HD7, FHD 10 si Memo Pad 8

In acest an Asus a început asaltul pieței de tablete la preturi accesibile cu linia Memo Pad. Astfel ASUS a lansat cu succes primele 2 variante :

Memo Pad HD 7 și Memo Pad FHD 10

Tabletele încearcă sa imite rețeta lansata de Nexus 7 (produs tot de Asus) dar sa rămână considerabil sub prețul de achiziție a lui Nexus fără a face prea mult rabat la partea hardware.

Prima și cea mai ieftina din serie este Asus Memo Pad HD7.

Asus Memo Pad HD 7Asa cum vedem și din denumire display-ul de 7 inch vine cu o rezoluție HD de 1280 x 800 pixeli, tehnologia fiind IPS. Tot la capitolul design observam marginile laterale (în poziția portret a tabletei) foarte subțiri, marginea de deasupra este putin mai groasa incorporând în suprafața ei camera video frontala.

Marginea inferioara este la fel de groasa, aici fiind incorporat logo-ul Asus. Greutatea este de doar 302 grame.

Spatele este realizat dintr-un plastic mat (versiunea pe negru) sau cu aspect glossy pentru versiunile colorate.

Tot aici trebuie amintit ca poate fi achiziționată în mai multe culori: negru, albastru, galben, roz și alb.

Hardware

Tableta este echipata de un procesor Quad Core de 1.2 GHz, acompaniat de 1 GB RAM (ideal ar fi fost 2 dar sa nu uitam tableta dorește sa intre în categoria celor sub 200$).

Spațiu de stocare este de 8 GB sau 16 GB.

Camera foto Video: versiunea de 8 GB are o camera frontala de 0.3 MP pe când cea poziționată pe spatele tabletei de 2 MP, versiunea de 16 GB are o camera 1,2 MP iar cea de pe spate de 5 MP. Citeste restul articolului