Arhiva categorii: Motorola

Moto 360 by Motorola, un smartwatch cu look clasic, specificatii, pareri, pret

Moto 360De la prima aparitie a videoclipului de prezentare a lui Moto 360 am stat cu sufletul la gura pentru a vedea atat specificatiile cat si pretul. Marturisesc ca sunt pasionat de ceasurile bune. Din pacate nu dispun de un buget prea mare si sunt limitat la 2 ceasuri automatice un Seiko si un Certina de care sunt foarte mandru.

Chiar daca am auzit de mult de ideea de smartwatch pentru mine nu era deloc atragatoare si ca sa fiu mai exact forma patratoasa pe care mai toate astfel de ceasuri o au imi inspira un produs ieftin.

Moto  360 vine cu un aspect clasic, rotund, si o interfata care te lasa sa crezi ca porti la mana un ceas analogic. Dar sub aspectul de clasic se ascunde adevarata putere a unui sistem de operare care are acces la o gramada de informatii de la senzorii conectati.

Constructia:

Asa cum se poate vedea si din poze formatul este circular dand aspectul unui ceas clasic. De asemenea materialul din care este realizat este otel inoxidabil iar suprafata display-ului este acoperita cu Corning Gorilla Glass 3. Pe langa acest lucru avem certificare IP67 ceea ce inseamna ca este rezistent la apa si la praf. Citeste restul articolului