Arhiva categorii: Electronice

TV 102cm (40inch) UTOK U40FHD

Gama companiei autohtone Utok sa imbunatatit cu o serie de TV-uri cu ecran LED.

TV LED UTOK-U40FHD 102 cmModelul UTOK U40FHD are o diagonala de 102 cm (sau 40 inch) ecran dezvoltat cu ajutorul tehnilogiei LED. Tehnologia led inseamna energie mai mica consumata astfel acest TV are un consum de maxim 75W in timpul functionarii, deci mai mic decat un bec cu incandescenta.

Principala componenta a unui TV este ecranul, si Utok vine in intampinare cu o rezolutie Full HD de 1920 x 1080, formatul ecranului fiind wide 16:9, contrastul de 4000:1 si un timp de raspuns de 8ms Citeste restul articolului

Esti doctor si ai nevoie de un cititor de card de sanatate? Cumpara unul online

Cititor card de sanatateOdata cu introducerea cardurilor de sanatate, doctorii (si mai ales doctorii de familie) au nevoie de un cititor de astfel de carduri de sanatate.

Daca esti in situatia asta si nu ti se sugereaza firma de la care sa achizitionezi un astfel de aparat poti arunca un ochi peste oferta celor de la CitGrup care aduc cititoare de carduri de sanatate la un pret decent si il poti achizitiona online.

La data cand scriu acest articol pretul unui astfel de cititor este de 280 RON + TVA. De asemenea tot de la acest magazin online poti sa iti achizitionezi un computer, laptop, imprimanta sau cam orice tehnica de calcul mai ai nevoie in sistem refurbished. (vezi ce inseamna refurbished aici.)

Mai multe detalii despre cititorul de card gasiti aici !