Arhiva categorii: Monden

De Valentine’s Day ofera o floare ce tine 3 ani

Transafiri stabilizatoCe e mai frumos decat sa oferi o floare de 14 februarie? Poate sa oferi o floare care tine mult, sa zicem cam 3 ani de zile. Un Magazin online de cadouri a pregatit pentru Valentine’s Day-ul  de anul acesta un produs interesant. Este vorba exact despre acei trandafiri de care vorbeam mai sus. Trandafirii stabilizati sunt tratati sunt flori naturale tratate astfel incat si peste ani de zile sa arate ca proaspat culese din gradina.

Asa ca daca vrei sa faci un codou iubitei sau sotiei un o floare care sa reziste in forma sa naturala si sa nu trebuiasca sa fie ingrijita este … un cadou interesant. Si de ce nu poti sa o vrajesti cu fraza : „Un trandafir care dureaza o vesnicie pentru o dragoste vesnica” . Sau … ceva de genul asta 🙂

Vezi modele de trandafiri stabilizati aici.

Continutul de calorii in fructe

Calorii in fructeO dieta sanatoasa trebuie sa contina fructe, totusi un aport prea mare dintr-un anumit fruct poate sa strice dieta deoarece chiar si fructele contin calorii, carbohidrati, proteine si grasimi. (OK proteinele si grasimile sunt aproximativ neglijabile)

Vezi mai jos tabelul cu cele mai comune fructe: (cantitatile din tabel se refera la 100g de fruct)

Citeste restul articolului

La „accidente usoare”

La accidente usoare ... haioaseLa „accidente ușoare”, înnebunești la coada. Polițiștii, proaspeți la intrarea în tura, transpira pe la prânz, iar către sfârșitul programului se uita prin tine. Nici șoferii nu arata mai bine. Pe lângă volumul enorm de munca, agenții de la accidente „arhivează” adevărate capodopere de imaginație. Încercând sa-și susțină nevinovăția, unii șoferi apelează la tot felul explicații, care mai de care mai fanteziste.

 

AVIONUL MI-A TĂIAT CALEA

„In timp ce ma deplasam cu autoturismul proprietate personala pe DN1 în direcția Otopeni, un avion mi-a tăiat calea, prin aer. Nu cred ca circula regulamentar întrucât era foarte aproape de sol. Atunci fiul meu a țipat, și normal, pentru ca era disperat, el are doar 9 ani, și eu am accelerat ca sa evit avionul și am intrat în mașina din fata mea care era condusa de o femeie. Sa știți, domnule agent, ca femeia m-a și înjurat…”, încerca sa explice un șofer.

Citeste restul articolului