Arhiva categorii: Glume & Bancuri

La „accidente usoare”

La accidente usoare ... haioaseLa „accidente ușoare”, înnebunești la coada. Polițiștii, proaspeți la intrarea în tura, transpira pe la prânz, iar către sfârșitul programului se uita prin tine. Nici șoferii nu arata mai bine. Pe lângă volumul enorm de munca, agenții de la accidente „arhivează” adevărate capodopere de imaginație. Încercând sa-și susțină nevinovăția, unii șoferi apelează la tot felul explicații, care mai de care mai fanteziste.

 

AVIONUL MI-A TĂIAT CALEA

„In timp ce ma deplasam cu autoturismul proprietate personala pe DN1 în direcția Otopeni, un avion mi-a tăiat calea, prin aer. Nu cred ca circula regulamentar întrucât era foarte aproape de sol. Atunci fiul meu a țipat, și normal, pentru ca era disperat, el are doar 9 ani, și eu am accelerat ca sa evit avionul și am intrat în mașina din fata mea care era condusa de o femeie. Sa știți, domnule agent, ca femeia m-a și înjurat…”, încerca sa explice un șofer.

Citeste restul articolului

Scrisoare catre generatia noastra (generatia 70-80)

Nascuti la inceputul anilor 70-85, vedem acum in anul 2013 cum casa parintilor nostri este de 50 de ori mai scumpa decat atunci cand au cumparat-o si realizam ca noi o sa platim pentru casele noastre in jur de 50 de ani.

Nu avem amintiri despre primii pasi pe luna, nici despre razboaie sangeroase, dar avem cultura generala, pentru ca asta insemna ceva o data.

Suntem ultima generatie care a jucat „Ascunselea”, „Castel”, „Ratele si vanatorii”, „Tara, tara! Vrem ostasi”, „Prinsea”, „Sticluta cu otrava”,”PacPac”, „Hotii si vardistii”, ultimii care au strigat „Un doi trei la perete stai”, ultimii care au folosit telefoanele cu fise, dar primii care am facut petreceri video (inchiriam un video si stateam sa ne uitam la filme 2 zile inchisi in casa) primii care am vazut desene animate color, primii care am renuntat la casete audio si le-am inlocuit cu CD-uri. Citeste restul articolului

Ziua ideala a unui barbat …

Cu comentarii din partea nevestei ….

06:00 Trezirea. (of,speram sa crape-n noaptea asta!)
06:15 Sex oral. (poate cu menajera, ca la ora asta….)
06:30 O lunga distractie satisfacatoare in wc cu ziarul sportiv. (poate se asfixiaza!!)
07:00 Micul dejun: Snitel parizian si oua, cafea si tost, pregatite si servite de slugi goale si blonde. (si se mai mira ca are burta!!!) Citeste restul articolului

Ziua ideala … pantru femei

08:15 – Trezire prin saruturi si gadilarea cu ajutorul unei petale de trandafir din import.
08:30 – Masurare pe cantar – 2 kilograme mai putin decat ieri.
08:45 – Micul dejun in pat (croasant, suc de portocale proaspate).  Deschiderea cadoului (inel cu diamant de 5 karate ales de partenerul atent).
08:50 – Stiri la „Shopping channel” (Mari reduceri la „Gucci”).
09:15 – Baie fierbinte in uleiuri mirositoare. Citeste restul articolului

Prima Slujba … (banc cu preoti)

Un tanar preot trebuia sa tina prima lui slujba, drept pentru care era extrem de emotionat, chiar simtea panica.

Atunci, superiorul lui, Episcopul, vazandu-l atat de stresat, l-a sfatuit ca inainte sa se urce in amvon pentru predica, sa puna un paharel de vodca in paharul cu apa, ca sa se relaxeze si sa aiba curaj.

Preotului i-a mers nemaipomenit in prima lui slujba, dar cand a ajuns acasa a gasit pe masa o mica scrisoare din partea Episcopului in care zicea:

„Draga Parinte,Fiule,

Ma bucur foarte mult ca ti-a mers atat de bine in prima ta slujba si ca ai
tinut cont de sfatul pe care ti l-am dat, dar trebuie sa-ti fac anumite
observatii:

  • Din acel pahar cu apa trebuie sa iei mici sorbituri nu sa-l dai pe gat dintr-o data.
  • In acel pahar cu apa nu se pune nici gheata, nici felii de lamaie. In plus, eu ti-am spus sa pui putina vodca in paharul cu apa, nu invers… Citeste restul articolului