Arhiva categorii: Promotii

Back to School de la evoMag (promotie pana in 23 august)

Magazinul online evoMag lanseaza promotia Back to School, promotie ideala pentru a iti reinoi electronicele din casa chiar daca nu mai esti de scoala.

  • Reduceri intre 10-30% pentru telefoane mobile si smartphone-uri
  • Reduceri intre 10-28% pentru tablete
  • Reduceri intre 5-24% pentru laptopuri – preturile incep de la 999 RON, iar daca buzunarul te tine poti sa gasesti in promotie chiar si Apple MacBook air cu o reducere modesta de 300 de RON
  • Daca cumva esti in cautare de electrocasnice mici pentru bucatarie reducerile ajung chiar si la 50% mai ales la expresoare si storcatoarele de fructe

Yellow Store – saptamana reducerilor 20% – 17-23 august

Saptamana reducerilor la Yellow Store (distribuitorul autorizat al produselor Nikon). Promotia este valabila in perioada 17-23 august 2015 iar reducerile merg pana la 20%.

Pentru toate reduceriile si produsele din promotie acceseaza Yellow Store

DSLR – body

Obiective Nikkor – reducere 20% la toate obiectivele

Cumpara produse refurbished cu reduceri suplimentare intre 10 si 30%

Unul din cele mai mari magazine online care vinde produse refurbished, bineinteles la preturi de resigilate este CitGrup. Daca tu ca persoana fizica sau firma ta foreste sa achizitioneze astfel de produse pentru costul lor mai redus trebuie sa sti ca CitGrup are saptamanal reduceri la produsele lor astfel:

In fiecare duminica produsele sunt reduse cu -10% in cadrul promotiei Red Sunday

Cit Grup red sunday promotie

Si in fiecare vineri au reduceri de -30% in cadrul promotiei Green Friday.

CitGrup green friday

Deci de ce sa nu profiti de reduceri suplimentare?

Ce inseamna Resigilate:

produsele resigilate sunt produse care au fost expuse in magazine pachetul a fost din aceasta cauza desigilat sau produsul a fost returnat in 30 de zile de la cumparare. Produsele sunt testate inainte de a fi repuse in vanzare.

produsele refurbished – sunt produse resigilate, sau refuzate de clienti, produse expuse pe rafturile magazinelor care nu au mai fost vandute, produse care au fost retrimise spre producator din diverse motive. De cele mai multe ori sunt produse noi nefolosite. Inainte de a fi repuse in vanzare ca „REFURBISHED” produsele sunt testate pentru a corespunde cu specificatiile produselor. Aceste produse au garantie completa.

iPad second hand 2 ani garantie la 800 RON

Apple iPad 32 GB second hand / refurbishedMagazinul online Cit Grup, specializat in echipamente second hand si refurbished a pus in vanzare iPad I 32 GB la 800 RON + TVA

Specificatii:

  • Procesor Dual Core, 1 GHz ARM Cortex-A8
  • Memorie 32 GB,
  • Display 9.7 – 1024 × 768
  • Bluetooth 2.1 + EDR
  • Wireless 802.11 b/g/n

Nu este cea mai noua versiune de iPad dar daca doriti calitatea oferite de Apple la un pret mai mult decat rezonabil si 2 ani garantie verifica link-ul de mai jos.

Apple iPad 9.7 inch, 32GB