Arhiva categorii: Refurbished

Cumpara produse refurbished cu reduceri suplimentare intre 10 si 30%

Unul din cele mai mari magazine online care vinde produse refurbished, bineinteles la preturi de resigilate este CitGrup. Daca tu ca persoana fizica sau firma ta foreste sa achizitioneze astfel de produse pentru costul lor mai redus trebuie sa sti ca CitGrup are saptamanal reduceri la produsele lor astfel:

In fiecare duminica produsele sunt reduse cu -10% in cadrul promotiei Red Sunday

Cit Grup red sunday promotie

Si in fiecare vineri au reduceri de -30% in cadrul promotiei Green Friday.

CitGrup green friday

Deci de ce sa nu profiti de reduceri suplimentare?

Ce inseamna Resigilate:

produsele resigilate sunt produse care au fost expuse in magazine pachetul a fost din aceasta cauza desigilat sau produsul a fost returnat in 30 de zile de la cumparare. Produsele sunt testate inainte de a fi repuse in vanzare.

produsele refurbished – sunt produse resigilate, sau refuzate de clienti, produse expuse pe rafturile magazinelor care nu au mai fost vandute, produse care au fost retrimise spre producator din diverse motive. De cele mai multe ori sunt produse noi nefolosite. Inainte de a fi repuse in vanzare ca „REFURBISHED” produsele sunt testate pentru a corespunde cu specificatiile produselor. Aceste produse au garantie completa.

iPad second hand 2 ani garantie la 800 RON

Apple iPad 32 GB second hand / refurbishedMagazinul online Cit Grup, specializat in echipamente second hand si refurbished a pus in vanzare iPad I 32 GB la 800 RON + TVA

Specificatii:

  • Procesor Dual Core, 1 GHz ARM Cortex-A8
  • Memorie 32 GB,
  • Display 9.7 – 1024 × 768
  • Bluetooth 2.1 + EDR
  • Wireless 802.11 b/g/n

Nu este cea mai noua versiune de iPad dar daca doriti calitatea oferite de Apple la un pret mai mult decat rezonabil si 2 ani garantie verifica link-ul de mai jos.

Apple iPad 9.7 inch, 32GB