Arhiva categorii: Recenzii (Review-uri)

Carcasa Otterbox Defender pentru LG G5 – video review

O carcasa interesanta pentru Smartphone-ul LG G5 fie el single sau dual sim este Otterbox Defender. Carcasa va dubla dimensiunea telefonului dar va asigura o protectie extraordinara. Genul acesta de carcasa nu este pentru mers la birou, plimbat in parc sau de pus atunci cand mergi in club dar e perfecta pentru oamenii activi fie ei la servici fie ca ies in natura, se catara pe stanci etc.

Pentru ca o imagine face cat 1000 de cuvinte si un film cat o carte …. (ultima parte este adaugata de mine) hai sa vedem un clip video (nu e facut de mine dar este mai mult decat suficient)

Daca carcasa asta va tenteaza atunci o gasit la eMag la pretul de 198 RON la ultima verificare.

Bicicleta BLAZER 2445 pentru un still de viata sanatos

Bicicleta Blazer 2445 - neagra, otel, aluminiuAsa cum spun in titlu pentru un stil de viata sanatos mersul pe jos si cel cu bicicleta ar trebui sa fie o activitate mult mai importanta pentru noi decat este. Prin aceasta cale salut faptul ca Timisoara a intrat in randul marilor orase Europene pentru faptul ca primaria pune la dispozitie gratuit biciclete pentru cei care nu vor sa astepte tramvaiele sau autobuzele Regiei de Transport din Timisoara si pentru ca zilnic se mai adauga cate un tronson special pentru biciclete chiar daca nu intotdeauna astfel de piste sunt facute cu cap.

Revenind la articol pentru a inlocui cat mai mult din mersul cu masina cu cel pe bicicleta ai nevoie de … o bicicleta iar BLAZER 2445 chiar daca din titlu nu va spune mare lucru este un model acceptabil ca pret perfect atat pentru oras cat si pentru drum mai denivelat („sa nu zic cu gropi”). Citeste restul articolului

Asus Memo Pad HD7, FHD 10 si Memo Pad 8

In acest an Asus a început asaltul pieței de tablete la preturi accesibile cu linia Memo Pad. Astfel ASUS a lansat cu succes primele 2 variante :

Memo Pad HD 7 și Memo Pad FHD 10

Tabletele încearcă sa imite rețeta lansata de Nexus 7 (produs tot de Asus) dar sa rămână considerabil sub prețul de achiziție a lui Nexus fără a face prea mult rabat la partea hardware.

Prima și cea mai ieftina din serie este Asus Memo Pad HD7.

Asus Memo Pad HD 7Asa cum vedem și din denumire display-ul de 7 inch vine cu o rezoluție HD de 1280 x 800 pixeli, tehnologia fiind IPS. Tot la capitolul design observam marginile laterale (în poziția portret a tabletei) foarte subțiri, marginea de deasupra este putin mai groasa incorporând în suprafața ei camera video frontala.

Marginea inferioara este la fel de groasa, aici fiind incorporat logo-ul Asus. Greutatea este de doar 302 grame.

Spatele este realizat dintr-un plastic mat (versiunea pe negru) sau cu aspect glossy pentru versiunile colorate.

Tot aici trebuie amintit ca poate fi achiziționată în mai multe culori: negru, albastru, galben, roz și alb.

Hardware

Tableta este echipata de un procesor Quad Core de 1.2 GHz, acompaniat de 1 GB RAM (ideal ar fi fost 2 dar sa nu uitam tableta dorește sa intre în categoria celor sub 200$).

Spațiu de stocare este de 8 GB sau 16 GB.

Camera foto Video: versiunea de 8 GB are o camera frontala de 0.3 MP pe când cea poziționată pe spatele tabletei de 2 MP, versiunea de 16 GB are o camera 1,2 MP iar cea de pe spate de 5 MP. Citeste restul articolului

LG G Pad 8.3 review

LG G Pad 8.3LG ne-a obișnuit cu Smartphone-uri bune, tocmai de asta Google a ajuns la a doua varianta de Nexus făcuta împreuna cu LG (Nexus 4 și Nexus 5). Pe piața tabletelor LG nu a mai apărut de mult cu o tableta (dacă nu ma înșel de la Android 3.0 încoace).

LG G Pad 8.3 inch se anunța o varianta care are potențialul sa facă diferența pe piața.

Design

8.3 inch este mărimea perfecta pentru a tine în mana aceasta tableta și suficient de mare ca sa poți privi confortabil ecranul. Din experiența proprie o tableta de 7 inch ajunge sa iți obosească repede ochii atunci când navighezi pe internet.

Formatul tabletei este gândit clar pentru a fi folosit în mod portret atât pentru citit Citeste restul articolului

iPad air disponibil in Romania, vezi caracteristici

iPad Air - review si precomandaiPad Air (sau iPad 5) este noua generație de iPad pusa in vanzare incepand cu 1 Noiembrie 2013 si aducand cateva imbunatatiri hardware fata de vechiul iPad, imbunatatiri ca procesorul Apple A7 pe 64 biti plus coprocesorul M7.

Sistemul de operare IOS preinstalat este IOS7.

Ipad Air este succesorul lui iPad 4 deci vorbim de varianta de 9.7 inch (si nu de un succesor a lui iPad Mini)

Toata lumea stie ce e iPad-ul, cei ineresati de a isi achizitiona o astfel de tableta ar trebui sa stie care sunt diferentele fata de versiunea precedenta iar in continuare am sa incerc sa prezint acest lucru.

Design

iPad Air imprumuta mult din design-ul lui iPad Mini cu colturi mult mai rotunjite si margini in jurul display-ului mai mici. Greutatea este si ea mai mica, nou iPad are o greutate de 469g pentru varianta cu Wi-Fi si de 478g pentru varianta cu Wi-Fi si Cellular.

Grosimea este de 7.5 mm.

Hardware Citeste restul articolului