Arhiva categorii: Android Apps & OS

HTC anunta 3 smartphone-uri care vor primi actualizare la Android 7.0

Saptamana trecuta tocmai a fost anuntat oficial numele pentru Android 7.0, Android Nougat (vezi mai multe aici). HTC unul din cei mai vechi parteneri ai Google anunța deja 3 dispozitive care vor primi actualizări la Android 7.0 și reamintește ca orice device va primi timp de 2 ani actualizări la cel mai nou sistem Android (atenție actualizare de la data lansării nu de la data cumpărării)

Cele 3 dispozitive de care vorbeam sunt: HTC 10, HTC One A9 si HTC One M9. Pentru smartphone-uri mai vechi … situația este incerta. Si dacă vreți sa aveți o actualizare și pe ele probabil ca va trebui sa recurgeți la un update neoficial (vezi CyanogenMod)

Vezi preturi la telefoane HTC noi si resigilate aici Citeste restul articolului

Jocul Balls pentru Android

Vrei sa arati copilului tau un joc interesant? ce zici de Balls ?

Balls e un joculet foarte interesant in care trebuie sa umplii ecranul cu baloane. Dai un „tap” (click) pe ecran si creezi un balon, cu cat ti degetul mai mult pe ecran cu atat balonul e mai mare.

In timpul crearii balonului el e vulnerabil si stelutele ninja care se invart pe acolo il pot sparge. Atentie ai doar un numar limitat de baloane sa nu le pierzi pe toate din cauza stelutelor.

Jocul este destinat copiilor dar si a adultilor, are un set de culori pastelate placute ochiului si o interfata usor de folosit de catre oricine.